Kategorier
Okategoriserade

Relining i Stockholm – problem med avloppsrör

Om du förvaltar äldre fastigheter, kan en fara lura bakom hörnet. Men du vill inte höra talas om stambyten. Kontakta en firma som utför relining i Stockholm.

Avloppsrör i fastigheter gör ofta inte stort väsen av sin existens. Men skulle de höras av kan det vara fara å färde. Med största sannolikhet har de då inte fått den uppmärksamhet de förtjänade. Saker och ting som inte borde ha spolats ut i vaskar, toalettstolar och tvättställ, kan ha fastnat i rören under sin färd till avloppsreningsverket.

Din fastighetsskötare får inte sällan ta emot klagomål från dina hyresgäster. Många tror att de utan vidare kan spola iväg matavfall med fett. Sådant beteende resulterar i avlagringar och att proppar bildas. Många gånger fixar dock fastighetsskötaren problemet med en vaskrensare.

Relining i Stockholm – gamla rör blir som nya

Du inser att avloppsrören i dina fastigheter inte mår helt bra. Det är dags att inspektera dem och vidta åtgärder. Din fastighetsskötare får i uppdrag att kontakta ett reliningsföretag i Stockholm. Ett sådant företag känner till det mesta om vad som kan hända ett avloppsrör. De börjar med att renspola rören. Därefter fotograferas rören med en specialkamera. Dokumentationen visar var i avloppssystemet rören blivit skadade och var det finns proppar.

Problemen är inte riktigt så stora som du befarat. Några rör blir utbytta. Men för att skydda rören från framtida påfrestningar kommer de att bli relinade. En stryktålig plastslang läggs in och härdas mot de befintliga rörens insida. Du slipper undan från att göra stambyten.