Om oss

Vi som skriver på den här sidan befinner oss i olika åldrar, vi bor i olika städer, arbetar med olika saker och lever i helt olika typer av familjekonstellationer. Vi är olika varandra och det är detta faktum som kommer att vara sidans styrka. Det ger oss väldigt olika inriktningar och infallsvinklar.

Varje skribent har fritt mandat att fördjupa sig i något ämne och skriva om detta. Detta skapar en dynamik och en sida som verkligen kommer att ha ett eget liv. Det enda krav som finns är att det ska finnas fakta och sanning bakom varje text. Vi kommer att sakligt gå igenom allt man ska tänka på och undvika och detta oavsett om det handlar om en större renovering – så här går du tillväga! – eller om exempelvis hur en operation för tandimplantat egentligen går till.

Vi skriver om allt mellan himmel och jord och blandar lite mer lättsamma ämnen – så tränar du till dig en snyggare kropp – vidare till mer allvarliga saker- hur fungerar en vårdnadstvist? Som läsare så kommer du att bli överraskad. Du kanske inte håller med alla gånger, men det är exakt så det ser ut i verkligheten också. Vi alla är olika och det är det den här sidan kommer att spegla. Välkommen!